Lentokapteeni poistui ohjaamosta – mykistävä näky matkustamossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihania, yllättäviä ja koskettavia kosintatarinoita ilmestyy verkkoon videon muodossa aina aika ajoin. Ihmiset haluavat nähdä paljon vaivaa tärkeän kysymyksen esittämisen eteen rakkaansa vuoksi ja tehdä hetkestä ikimuistoisen.

Nyt eräs lentokapteeni kosi matkustajien yllätykseksi lentoemäntää kesken kuulutusten. Alaska Airlinesin lennolla 18. maaliskuuta matkustajat saivat todistaa romanttisen yllätyksen. Lentäjä alkoi tekemään kuulutusta totuttuun tapaan, mutta lennon laskeutumiseen liittyvien asioiden sijaan hän alkoikin kertomaan siitä, miten Brandy-niminen lentoemäntä vei miehen sydämen.

Matkustajien ja lentoemännän yllätykseksi lentokapteeni kosi Brandya kesken lennon 7,3 kilometrin korkeudessa. Brandy hämmentyi ja näytti todella onnelliselta matkustajien hurratessa. Kapteeni tuli vielä matkustamon puolelle halaamaan tulevaa vaimoaan ja pujotti sormuksen hänen nimettömäänsä.