Siperianhusky söi isäntänsä herkut – ryhtyi väittelemään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä eläimet eivät voi vastustaa kiusausta ja napata ihmisille tarkoitettuja herkkuja, kun ne ovat houkuttelevasti eläinten saatavilla. Eräs koira meni varastamaan isäntänsä herkut pöydältä ja sai kuulla kunniansa pahemman kerran.

Poika on kuvannut isäänsä videolle, kun hän läksyttää perheen koiraa. Siperianhusky oli vienyt pöydältä isän valmistamat täytetyt uuniperunat ja hotkinut ne ennen kuin kukaan ehti edes huomaamaan. Hän jäi kuitenkin teostaan kiinni eikä voisi syyllisemmältä näyttää ja kuulostaa.

Videolla isä huutaa koiralle, joka ei olisi saanut koskea isän välipalaan. Välillä koirat saattavat näyttää viattomilta ja siltä kuin niillä ei olisi hajuakaan siitä, mistä ihminen puhuu. Tämä koira tiesi kuitenkin täysin, mistä on kyse ja aneli anteeksiantoa sydäntäriipivällä anelulla.