Star Wars -fani rakensi lentävän Imperial-tähtihävittäjän – UFO-havaintoja tulossa?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kerroimme taannoin kuinka eräs Star Wars -fani rakensi lentävän Millenium Falconin. Nyt sama mies on tuunannut helikopteristaan Tähtien sota -elokuvista tunnetun Imperial-luokan tähtihävittäjän.

Valmistuneesta tähtihävittäjän pienoismallista on kuvattu esittelyvideo, joka on julkaistu netissä. Tähtien sota -fanaatikko on onnistunut tehtävässään, sillä helikopteri näyttää aivan hävittäjältä, eikä se ole menettänyt lentotehoaan.

Video on kuvattu ympäristössä, josta helikopterin kokoluokka näkyy selvästi. Jos taustalta puuttuisi puut ja kaukana siintäisi vain pelkkä horisontti, voisi luulla, että alus olisi oikean hävittäjän kokoinen.

Tämä tähtihävittäjä ei ole varmastikaan tarkoitettu kokemattomien UAV-helikopterilennättäjien käsiin. Kenties, ehkä tällä UAV-helikopterilla on nyt myös Tähtien sota -oheistuotteisiin liittyvää keräilyarvoa.