BlogBook teki huikean kävijäennätyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Blogipalvelu BlogBook teki viikolla 13 huiman kävijäennätyksen. Viikon aikana blogisivustolla vieraili Oindex-mittausjärjestelmän mukaan yhteensä 503.507 uniikkia kävijää. Toimitusjohtaja Sami Kieksin mukaan suosion taustalla ovat olleet sivustolle tarkkaan valitut kirjoittajat ja uudet tulokkaat. Erityisesti fitness-sisältö on saanut suuren suosion.

– Rekrytoimme taannoin uusia fitness-bloggaajia, joiden suosio on yllättänyt positiivisesti. Bloggaajamme ovat onnistuneet koskettamaan monia suomalaisia. Kirjoitukset ovat levinneet huimaa vauhtia myös sosiaalisessa mediassa ja saaneet aikaan monipuolista keskustelua. Viime viikon Ida Parviaisen blogipostaus on tästä hyvä esimerkki. Olemme lisäksi yhdessä onnistuneet kasvattaamaan merkittävät sosiaalisen median verkostot, BlogBookin toimitusjohtaja ja perustaja Sami Kieksi kertoo.

BlogBook ei ole enää mukana TNS Metrix -mittauksessa, josta se jättäytyi pois samaan aikaan ja samasta syystä kuin esimerkiksi Stara-verkkomedia. Mittauksesta jätettiin nimittäin kokonaan pois merkittävä nettikäyttäjien ryhmä.

– Irtisanouduimme mittausjärjestelmästä tammikuussa 2015, kun TNS Metrix jätti yllättäen Facebookin mobiilikäyttäjät pois mittauksestaan. Merkittävä osa käyttäjistämme tulee juuri mobiilista. Laskutavan muutos ei siten ollut nykypäivää, eikä TNS Metrix anna luotettavaa kuvaa verkkosivustojen kävijämääristä. BlogBookin kävijämäärät näkyvät nykyisin Oindex-palvelussa.

Blogipalvelu hakee alkaneelta vuodelta jatkossakin kovaa kasvua.

– Kesällä saamme blogijoukkoomme vahvistusta, kun mukaan tulee uusia ilmiöt-kategorian bloggaajia. Syksylle 2015 on lisäksi tulossa myös suuri viihdealan yhteistyökuvio kansallisesti erittäin merkittävän toimijan kanssa, Kieksi vihjaa.

BlogBook Finland Oy on vuonna 2014 perustettu tamperelainen verkkomediayhtiö. BlogBookin kirjoittajina toimii nimekäs joukko julkisuuden henkilöitä, fitness-urheilijoita, yhteiskunnallisia vaikuttajia ja poliitikkoja. BlogBook juhlii yksivuotissyntymäpäiviään Helsingin Ravintola Teatterissa 8.5.2015 kello 19.00 alkaen.