Näin tyylikkäästi itsensä voi irtisanoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset työskentelevät elämänsä aikana yleensä monissa eri työpaikoissa ja erilaisissa työyhteisöissä. Kaikki työpaikat eivät välttämättä ole työntekijälle suurinta herkkua työnkuvan tai huonojen henkilökemioiden vuoksi, minkä takia moni saattaa joutua elämänsä aikana itse jättämään työpaikkansa.

Jimmy Fallon otti kantaa suurta kohua aiheuttaneeseen uutiseen, kun Zayn Malik jätti One Direction -poikabändin. Fallon laittoi Malikin innoittamana Twitteriin pystyyn tunnisteen #HowIQuit ja pyysi ihmisiä kertomaan sillä aihetunnisteella, miten he ovat jättäneet työpaikkansa tai jonkin velvollisuutensa. Kuten arvata saattaa, tarinat ovat melko värikkäitä.

Jimmy Fallon luki The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -keskusteluohjelmassaan twiittejä, joissa ihmiset kertoivat, miten he olivat jättäneet työpaikkansa. Työntekijät ovat käyttäneet potkujen saamiseksi muun muassa pomojaan ärsyttävää väsytystekniikkaa ja yksi joukko työntekijöitä lähti kerralla työpaikan ulkopuolella odottavalla limusiinilla sen jälkeen, kun olivat ensin sanoneet yhdessä työnantajalleen suorat sanat.