Varaani saalisti kanin tolpan nokasta – luontovideo ei lasten silmille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialaisessa naapurustossa on onnistuttu kuvaamaan hurjan näköinen luontovideo. Pieni kani oli nimittäin ajautunut vaaralliseen tilanteeseen jouduttuaan varaanin silmätikuksi. Jyrsijä taisteli hengestään korkean sähkötolpan päällä.

Lisko sai lopulta kanista tiukan otteen, eikä sillä ollut mitään mahdollisuuksia paeta. Luonto osoitti armottomuutensa näyttävällä tavalla. Varaani onnistui saamaan eläimen hengiltä ja se nielaisi sen kokonaisena. Katso video tästä.

Ruokailuhetki suoritettiin heti saaliin tappamisen jälkeen, eikä varaani vaivautunut edes kapuamaan alas sähkötolpalta. Videolla nähtyjä varaaneja esiintyy ympäri Australiaa. Vaikka kanin julma kohtalo on karua katseltavaa, on luonnon tapahtumien seuraaminen aina kiehtovaa.