Söpöyden huippu! Vauva hämmästeli omia jalkojaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheen kotivideolle oli taltioitunut ihastuttava hetki pienen vauvan ihmettelemisestä. Sohvalla istuskellut pienokainen nimittäin hämmästeli silmät pyöreinä potkupuvun lahkeista tulevia jalkojaan. Jalat olivat lapselle selvästikin vielä tuntemattomat ulokkeet.

Videota kuvanneella perheenäidillä ei pitänyt pokka, kun hän seurasi vierestä vaippapöksynsä hämmästelmistä. Pienokainen nosteli jalkojaan ilmaan ja aina, kun hänen silmänsä havaitsivat edessä liikkuvat jalat, muuttui hänen ilmeensä epäröiväksi.

Raidallisessa puvussa olevat kädet ja jalat näyttivät varmasti vauvan näkökulmasta mielenkiintoisilta. Hetken tutkiskelun jälkeen pienokainen luovutti. Jalkojen olemassaoloa oli selvästikin vielä liian aikaista ymmärtää.