Mies kuoli harrastettuaan seksiä linnunpelättimen kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Viranomaiset ovat löytäneet Argentiinassa kuolleen miehen pellolta linnunpelättimen vierestä. Poliisitutkinassa on tultu siihen tulokseen, että mies oli menehtynyt harrastaessaan seksiä linnunpelättimen kanssa. Tutkijoiden mukaan miehen menehtymiseen ei liittynyt väkivaltaa tai rikosta.

Viranomaiset ovat kertoneet tekemästään löydöstä julkisesti. Poliisit epäilevät, että ennen kuolemaansa 58-vuotias mies oli muokannut linnunpelättimensä ulkonäköä dramaattisesti. Linnunpelättimen suu oli piirretty huulipunalla, sen päähän oli aseteltu pitkähiuksinen peruukki ja sen lisäksi sen vyötärön ympärille oli sidottu dildovaljaat.

Valjaat oli piilotettu linnunpelättimen vaatteiden alle ja jalkovälistä tuli ulos 15,5 senttimetrin pituinen seksilelu. Linnunpelätin oli kaatunut maahan miehen viereen. Metro-lehden mukaan viranomaiset uskovat, että mies oli saanut aktinsa aikana sydänkohtauksen. Naapurit ovat olleet tapauksesta järkyttyneitä ja he ovat luonnehtivat miestä yksinäiseksi sudeksi, joka viihtyi omassa rauhassaan.