Valmentaja pelasti voimistelijatytön loukkaantumiselta – kaksi kertaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori telinevoimistelija oli ottanut osaa Montrealissa järjestettyyn kilpailuun. Sara Berardinelli oli pitkään harjoitellut tulevaa kilpailua varten ja kisapäivä oli vihdoin huipentunut hänen vuoroonsa esittää näyttävät taitonsa.

Saran valmentaja oli saapunut telineille varmistamaan, että nuoren tytön temppu onnistuisi suunnitelman mukaisesti. Ilmeisesti valmentaja oli huomannut harjoituksissa, että temppu oli sen verran haastava, ettei Sara välttämättä onnistuisi siinä täydellisesti.

Onneksi valmentaja oli varmistamassa Saran taiteilua, sillä temppu meni pahasti pieleen ja tytön ote lipesi kriittisellä hetkellä. Berardinelli syöksyi telineeltä alas pää edellä. Jos valmentaja ei olisi saanut tyttöä kiinni, olisi hän voinut loukkaantua pahasti.

Sara aikoi kokeilla temppua uudelleen, mutta yrityksestä huolimatta sama virhe pääsi toistumaan. Myös toisella kertaa valmentaja osasi olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Ammattitaitoinen valmentaja osasi pelastaa nuoren voimistelijan loukkaantumiselta. Hurjasta epäonnistumisesta huolimatta Sara ei lannistunut. Ehkä jo seuraavissa kisoissa temppu onnistuu ongelmitta.