4-vuotias tyttö löytyi yöllä bussista: ”Halusin jäähilejuoman!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset pitävät yleensä makeasta ja jotkut lapset ovat niin persoja makeisille, että heidät saisi tekemään melkein mitä tahansa muutaman lempimakeisen vuoksi. Eräs pikkutyttö oli herännyt yöllä siihen, että hänellä oli ylitsepääsemätön makeanhimo.

Tytön teki mieli Slushie-jäähilejuomaa ja sellainen oli saatava heti paikalla.

Nelivuotias Annabelle oli herännyt yöllä, laittanut kengät jalkaansa ja toppatakin päälleen ja lähtenyt yksin salaa takaovesta ulos. Tyttö oli kävellyt viisi korttelia linja-autopysäkille ja astunut linja-auton kyytiin kolmelta aamuyöllä. Kuski ja muut matkustajat olivat ihmetelleet pikkutyttöä ja soittaneet poliisille. Poliisi oli tullut hakemaan tytön pois ja vienyt hänet kotiinsa.

Pieni Annabelle oli poliisin saapumishetkellä yhteistyökykyinen, mutta hieman tyrmistynyt, koska hänhän vain halusi Slushien. Vanhemmat eivät olleet edes huomanneet, että tyttö oli kadoksissa ja selvisivät onneksi tällä kertaa säikähdyksellä. He olivat todella kiitollisia matkustajille ja kuskille, joiden ansiosta tyttö löysi takaisin kotiin.