DJ paljastui huijariksi – todella nolo video leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet DJ-tähdet ovat nousseet palkkalistoilla muutaman viime vuoden aikana niin sanottujen oikeiden artistien ohi, sillä he tienaavat kymmeniä miljoonia euroja vuodessa ja myyvät stadioneita täyteen katsojia. Samalla on kuitenkin paljastunut myös nolo totuus monien DJ-tähtien keikkojen taustalta.

Lukuisat maailmanluokan DJ-tähdet eivät todellisuudessa osaa miksata musiikkia lainkaan ja vielä suurempi joukko ei todellisuudessa soita keikoillaan itse levyjä. Aidon

DJ-keikan sijaan koko keikka tulee usein valmiina äänitteenä esimerkiksi USB-tikulta. Silloin DJ-tähden, kuten esimerkiksi David Guettan tai Axwellin, tehtäväksi jää vain käsien nosteleminen ja yleisön huudattaminen. Taannoin Ruisrockissa esiintynyt David Guetta on perustellut valmista mixtapeaan kokonaisvaltaisen esityksen valoshow’lla ja pyrotekniikalla.

DJ NATALIA HILTON IN THE FAKE MIX!!

Check out what Paris Hilton gets paid 10K per show to do. Check out her set & tell me if you see something funny. Comments & thoughts are welcomed. #parishilton #dj #fake #funny #fb #video #share #like #follow #edm #house #djlife

Posted by DJ LATIN PRINCE on 6. syyskuuta 2014

Natalia Hiltonin DJ-video

Taannoin kerroimme kuinka myös kolumbialainen DJ-tähti Natalia Hilton jäi kiinni tällaisesta huijauksesta, kun hänen yläpuolelleen oli päässyt videokuvaaja tallentamaan mitä laitteiden äärellä oikeasti tapahtui. Parhaillaan verkossa leviää nopeasti video, joka kuuluu samaan sarjaan. Siinä nähdään miten nuori mies on vain painelevinaan nappuloita. Vieressä seisoo varsinainen DJ, joka hänkään ei ainakaan videon aikana soita varsinaisia DJ-soittimia.

Verkossa on julkaistu useita muitakin videoita, joissa nähdään mitä DJ-tähtien esiintymisten aikana todellisuudessa tapahtuu. Usein koko keikkasetti tulee nimittäin alusta loppuun nauhalta valmiina miksauksena, joka ei välttämättä ole edes kyseisen artistin itsensä miksaama. Tätä noloa ilmiötä on perusteltu sillä, että valoshow ja pyrotekniikka vaativat kaiken olevan valmiina. Niin ei tietenkään todellisuudessa ole, sillä mikään ei estä ammattilaista soittamasta oikeasti. Paitsi soittotaidon puute. Taannoin ruotsalainen Swedish House Mafian tähti Axwell myönsi Staralle, että hän ei osaa miksata vinyylilevyillä, mikä on oikean DJ-ammattilaisen edellytys.

12 & 9 year old.. killin' it on the turntables!

whatever you're good at, there's always a 9 year old asian kid who can do it better

Posted by DJ Mosaken on 16. tammikuuta 2015