Elefanttiemo ja poikanen tapasivat vuosien jälkeen – koskettava näky

Viihdeuutiset · Annika Kela

Elefanttiemo oli erossa poikasestaan vuosia – hellyttävä jälleennäkeminen!

Thaimaalainen elefantti Mae Yui joutui erilleen kolmevuotiaasta poikasestaan Me-Baista lähes kolme vuotta sitten. Vuosien ajan Mae Yui työskenteli turistikohteissa ulkomaalaisia vieraita viihdyttäen ja kyydittäen. Raskas työskentely teki Mae Yuista lopulta niin heikon, ettei se kyennyt suoriutumaan tehtävistään.

Elephant Nature Park onnistui saamaan Mae Yui luonnonpuistoonsa asumaan. Elefanttiemon yllätykseksi puistossa asui sille tuttu elefantti. Mae Yuin poikanen oli sijoitettu puistoon ja se pääsi tapaamaan emoaan kolmen vuoden eron jälkeen.

Puiston työntekijät ovat kuvanneet elefanttien jälleennäkemisen videolle. Emon ja poikasen tapaaminen on hellyttävää katseltavaa ja hetki saa katsojan liikuttuneeksi. Elefantit alkoivat iloisesti heilutella korviaan ja rapsutella toisiaan hellästi kärsällään. Perhe oli pitkien vuosien jälkeen taas yhdessä.

Metro-lehden mukaan luonnonpuiston työntekijät ovat luvanneet tehdä kaikkensa, jotta molemmat elefantit saisivat jäädä puistoon loppuelämäkseen, eikä kummankaan enää tarvitsisi raataa turistibisneksessä. Vaikuttaisi siltä, että tämän kaksikon tarinalla tulee olemaan onnellinen loppu.