Kili näki itsensä peilistä – iski saman tien

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Peili on usein vauvoille ja eläimille mystinen asia. Monet eläimet saattavat yrittää leikkiä oman peilikuvansa kanssa, jotku näkevät peilissä vihamiehen ja toiset eivät välttämättä ymmärrä peilikuvaa lainkaan. Eräs pikkukili näki peilistä itsensä ja tiesi heti, mitä pitää tehdä.

Sandy Cochrane on julkaissut YouTube-tilillään videon, jossa hän on kuvannut talon sisällä oleskelevaa kiliä. Kili on huomannut itsensä peilikaapin ovesta ja päättänyt tehdä itsensä kanssa hieman läheisempää tuttavuutta. Kili ei taida ymmärtää, että peilikuvan takana ei ole leikkikaveri vaan pelkkä peilikuva itsestä.

Videolla kili alkaa puskemaan peiliä ja kuviteltua toista kiliä. Välillä kili ottaa oikein vauhtia takajaloillaan, että se saa kunnon voimalla iskettyä päänsä peiliä vasten. Ilmeisesti peilikaappi ei ole omistajille kovin tärkeä, sillä heitä eläimen toiminta vain naurattaa.