Penisfestivaali Japanissa – sukuelimiä joka lähtöön ja kokoon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Jälleen koitti se aika vuodesta, kun Kawasakin kaupungin katuja koristi penisaiheiset koristeet. Jokavuotinen penisfestivaali villitsi jälleen juhlakansan Japanissa. Yksi festivaalien näyttävimmistä kohokohdista oli jälleen katuja pitkin kulkeva paraatisaattue, jossa nähtiin suuria peniksiä karnevaalivaunujen kyydissä.

Mirror-lehden mukaan festivaalien juuret ulottuvat vuosisatojen taakse, jolloin peniksen kunniaksi järjestettyjä juhlia alettiin pitää jokavuotisena perinteenä. Festivaalit ovat viime vuosien aikana kasvaneet suureksi yleisötapahtumaksi ja etenkin turistit ovat halunneet ottaa osaa penisriehaan.

Kadulla olevat kaupustelijat tekevät hyviä tuottoja aina festivaalien aikaan, sillä kaikki peniksiin liittyvät oheistuotteet menevät hyvin kaupaksi. Penisjuhlasta on tullut myös tärkeä tapahtuma seksuaalivalistuksen kannalta. Sukupuolitaudeilta suojautuminen ja sen tärkeys on juhlassa läsnä oleva aihe.