Sofia avautui suurista rinnoistaan: ”Yhtä painajaista”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moderni perhe -sarjassa nähtävä Sofia Vergara on saavuttanut nopeasti supertähden statuksen. Viime toikokuussa näyttelijätär erosi liikemies Nick Loebista. Pian tämän jälkeen hän alkoi seurustelemaan Hollywoodin kuumimmaksi poikamieheksi äänestetyn näyttelijä Joe Manganiellon kanssa.

YouTube
YouTube

Nyt Sofia Vergara nähdään poseeraamassa Vanity Fair -lehden kansikuvassa. Näyttelijä viettelee otoksessa klassisen kaunottaren elkein viininpunaisessa mekossa. Lehden haastattelussa tähti avautuu isojen rintojensa luomista ongelmista, sillä Sofian mukaan hänellä on vaikeuksia löytää sopivia alusvaatteita.

– Rintani ovat valtavat. Rintaliivien ostaminen on ollut minulle aina painajaista, Sofia paljastaa.

– Kun muutin Los Angelesiin, löysin kauppoja jotka tekevät rintaliivejä ”katujen naisille”… En keksi parempaa termiä… Tiedättehän, tanssijoille, strippareille. Laihoille tytöille joilla on valtavat tissit, tähti jatkaa.

Sofia Vergara tapasi True Blood -sarjan näyttelijä Joe Manganiellon Valkoisen talon kirjeenvaihtajien illallisella kesällä. Sen jälkeen parin välillä on kipinöinyt hurjasti, ja sydänkäpysten tiedetään viettäneen tiiviisti aikaa yhdessä. Sofia Vergara on näyttänyt omalla esimerkillään, että vaatimattomista oloista voi nousta huipulle. Hän syntyi Barranquillan kaupungissa karjatilallisen tyttäreksi ja osti äsken Los Angelesin hienostoalueelta 11 miljoonan dollarin arvoisen kartanon.

Splash
Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash