Claudia Romanin asu paljasti takapuolen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Staran haastateltavana ollut italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani tunnetaan suurena jalkapallon ystävänä. Taannoin Claudia pätevöityi lisäksi jalkapallotuomariksi, jollaisena hän lienee parhaillaan maailman seksikkäin. Nyt kaunotar on pysäyttänyt liikenteen Miamissa.

Miamissa nykyisin asuva kaunotar puki ylleen erittäin niukan ja paljastavan minihameen, joka paljasti hänen pakaroitaan. Ei siis ihme, että hän kirjaimellisesti pysäytti liikenteen poseeratessaan parin urheiluauton kanssa.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Hiekkarannoistaan ja auringonpalvojistaan tunnettu kaupunki on ideaalinen kotipaikka bikinimallille. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen, jotta hän pysyy aina kuvaus- ja rantakunnossa.