Mies kuvasi salamaa – järkyttyi yksityiskohdasta taivaalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Raju ukonilma oli pimentänyt Washingtonin yllä olevan taivaan Yhdysvalloissa. Synkän taivaan valaisi ainoastaan satunnaiset välähdykset, joita seurasi kova ukkosen jyrinä. Paikallinen mies halusi ikuistaa upean salamoinnin videolle ja hän alkoi kuvata taivasta kamerallaan.

Kesken kuvausprojektinsa mies havaitsi taivaalla huolestuttavan näyn. Lentokone oli noussut ilmaan ja se liiteli pilvien alapuolella. Ukkosta seurannut mies tarkensi kuvaamaan lentokonetta ja sitten hän näki suuren välähdyksen.

Valtava salama valaisi taivaan. Lentokone jatkoi matkaansa ja vaikutti siltä, että se oli välttynyt osumalta. Kun mies myöhemmin tarkisti kuvamateriaalinsa, huomasi hän jotain kauhistuttavaa. Salama oli osunut suoraan lentokoneeseen. Vaikka koneet kestävät salamaniskuja, oli tilanne matkustajille varmasti järkyttävä kokemus. Kauhistuttavasta näystä on miehellä muistona vakuuttavaa videokuvaa.