Transformers-leffakaunotar riisui kaiken – kuva päätyi lehteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen huippumalli Rosie Huntington-Whiteley tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien riveissä työskentelystä. Viime aikoina runsaasti mediassa esillä ollut tähti nähtiin taannoin M&S-vaatemerkin mainoskuvissa.

CLOTHING OPTIONAL, LIPSTICK REQUIRED. Filed under: @rosiehw by @benhassett FOR THE #VIOLETFILES WWW.VIOLETGREY.COM

Kuva, jonka VIOLET GREY (@violetgrey) julkaisi

Nyt Rosie Huntington-Whiteley poseeraa on riisuuntunut Violet Grey -lehden rohkeisiin kuviin. Muotilehti on tarjonnut otoksista esimakua jakamalla Instagramissa kuvan, jossa pian 28-vuotias vaaleaverikkö poseeraa ilkosillaan tuolilla.

Rosie Huntington-Whiteley seurusteli Jason Stathamin kanssa kolmen vuoden ajan, ennen kuin pari erosi ja palasi jälleen lopulta yhteen. Hän on näytellyt Carly Spencerin roolissa Transformers: Dark of the Moon -elokuvassa. Rosie tullaan näkemään myös tulevassa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.

COMING SOON TO VIOLETGREY.COM

Kuva, jonka VIOLET GREY (@violetgrey) julkaisi