StaraTV Alpeilla: Saas Fee, Sveitsi

Alpeilla Matkailu · Stara.fi

Pieni viehättävä sveitsiläinen kylä Saas Fee sijaitsee Matterhorn vuoren lähellä. Matkaa Zermattista Saas Feen kylään on hieman alle 50 kilometriä. Alppikylä tunnetaan erityisesti juustoista, makkaroistaan ja laskettelun riemuista.

Kylässä asuu ympäri vuoden reilut 1.600 asukasta. Talvisin kylän valtaavat turistit, ja kesäsin lähes kaikki alppimaajoukkueet harjoittelevat Saas Feen jäätiköllä.

– Reilut 30 vuotta sitten täällä kävi kansainvälinen ryhmä tekemässä kansainvälisen jouluhitin kuvaukset. Wham-yhtyeen George Michaelin johdolla työstivät Last X-mas –videonsa täällä. Sitä kuvattiin punaisessa godolahississä ja herkät herket ikuistettiin alppimajassa. Kylämme on muutakin kuin yksi hittibiisi. Täällä voi lasketella ympäri vuoden ja nauttia aidosta alppielämästä, Saas Feen turismin Pirmin Josh kertoi.

Saas Fee
Saas Fee
Saas Fee
Saas Fee
Saas Fee
Saas Fee