Valtava nettikohu valokuvasta – meneekö kissa ylös- vai alaspäin?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sosiaalisessa mediassa on ahkerasti jaettu kuvaa, jossa esiintyy rappusia pitkin kävelevä kissa. Kuvasta on noussut kohu, sillä on hieman epäselvyyttä siitä kulkeeko kissa rappusia ylös vai alas. Arvoitus on jakanut sosiaalisen median käyttäjien mielipiteet kahtia.

Monet ovat sitä mieltä, että kissa menee rappusia alas ja viirusilmän takana oleva valo sarastaa yläkerrasta. Rappusten kuviointi viittaisi siihen, että kissa on menossa alaspäin rappusia. Monet ovat kuitenkin olleet sitä mieltä, että valo tulee alakerrasta ja kissa kapuaa rappusia ylös.

Kuva on poikinut netissä huvittava väittelyn, jossa hyviä perusteluita kissan kulkusuunnasta on esitetty puolin ja toisin. Kuvan oikea vastaus on mysteeri ja vaikuttaisi siltä, että parhaimmat perustelut vievät voiton arvoituksessa. Meneekö kissa ylös vai alas?