Vaasalaistalossa aaveita – Aavedata selvitti tarkemmin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aaveisiin uskominen jakaa vahvasti ihmisten mielipiteitä. Suomalainen Aavedata-ryhmä on ryhtynyt tutkimaan aaveiden olemassaoloa ympäri Suomea, ja tutkimuksen tuloksena tullaan julkaisemaan useita selkäpiitä karmivia videoita. Nyt vuorossa on Vaasassa sijaitseva Käsityötalo Loftet.

– Tulla ei ole edelleenkään päästänyt irti talon emännyydestä. Hän valvoo, että talossa säilyy juhlien järjestämisen perinne ja mukava henki. Mielipiteensä Tulla kertoo Loftetin väelle askelten narinalla, tavaroiden siirtelyllä tai muilla äänillä, talon verkkosivuilla kerrotaan.

Vaasan ydinkeskustassa sijaitsevassa ja värikkään historian omaavassa Loftetin talossa toimii nykyisin ravintola. Aavedatan väki päätti käydä tutustumassa talon tapahtumiin ja talossa havaittuihin mystisiin ilmiöihin. Talossa on havaittu monia selittämättömiä tapahtumia ja hahmoja.