The Rock avautui ruokavaliostaan – yli 5 000 kilokaloria päivässä

Fitness · Tim Isokivi

Toimintatähti Dwayne ”The Rock” Johnson on viime aikoina ollut uutisissa erityisesti taannoin ensi-iltansa saaneen Furious 7 -elokuvan merkeissä. Hyvästä fyysisestä kunnostaan tunnettu mies aloitti uransa vapaapainijana ennen Hollywood-näyttelijäksi ryhtymistä.

Dwayne Johson paljasti taannoin Muscle and Fitness -lehdelle yksityiskohtia ruokavaliostaan. Miehen mukaan hän syö jopa seitsemän ateriaa päivässä, ja ne sisältävät lähinnä proteiinia, hiilihydraatteja ja kasviksia.

Näyttelijän ateriat koostuvat muun muassa turskasta, kananmunista, puurosta, perunasta ja lihasta. Five Thirty Eight -sivuston laskelmien mukaan Dwayne Johnsonin päivittäiset ruoat sisältävät yhteensä noin 5.165 kilokaloria. Tavanomainen 40-vuotias amerikkalaismies nauttii päivässä keskimäärin 2.734 kilokaloria.