Tyttö jäi auton alle ja vaipui koomaan – herättyään ystävystyi kuskin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

18-vuotias Lexi Hansen -niminen tyttö jäi auton alle 26. helmikuuta 2014 ja vaipui koomaan. Karson-niminen mies, joka ajoi autoa, kävi tapaamassa tyttöä sairaalassa säännöllisesti. Hansen heräsi koomasta ja Karson jatkoi tytön luona vierailemista. Hansen ja Karson ystävystyivät vierailujen myötä.

Lexi Hansen rullasi longboard-laudallaan, kun auto ajoi hänen ylitseen. Hän sai niin vakavia aivovaurioita, että lääkärit antoivat tytön selviämiselle yhden prosentin mahdollisuuden tytön vaivuttua koomaan. Kuin ihmeen voimalla tyttö kuitenkin heräsi ja oli täysin tajuissaan.

Hansen kuuli, että kuski oli käynyt vierailemassa hänen luonaan ja tutustui mieheen hänen jatkettuaan vierailuja. Hansen ei ollut vihainen Karsenille ja tyttö ymmärsi, että onnettomuuksia tapahtuu. Karsen toi tytölle aina lahjoja vieraillessaan hänen luonaan sairaalassa.

Hansen kertoo videolla, että miehestä on helppo tykätä, koska hän on niin kiltti ja huomaavainen. Hansen ja Karson ovat nyt hyviä ystäviä ja pysyvät sellaisina varmasti pitkän ajan, koska heitä yhdistää näin voimakas yhteinen kokemus.