Tässä koiraperheessä on kuulosuojaimille käyttöä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Siperianhuskyt voivat olla äänekkäitä kavereita ja ratkaista monta tilannetta avaamalla suunsa. Olemme nähneet verkossa, miten pieni siperianhuskynpentu kuulosti aivan jokeltelevalta vauvalta, ja miten eräs pahanteossa ollut koira väitteli isännän kanssa äänekkäästi tapahtumien kulusta.

Nyt YouTubeen on ladattu hauska video, jossa Sky-niminen siperianhusky laittaa riidan poikki kahden muun koiran kanssa. Kaksi englantilaista springerspanielia, Marshall ja Sadie, kiertävät Skyta, haukkuvat sille ja yrittävät saada sitä leikkimään. Sky koittaa näykkäistä Sadieta, mutta sekään ei saa haukkumista loppumaan.

Skylla on kuitenkin vielä eräs keino hihassaan tällaisten tilanteiden varalta. Sky menee maahan makaamaan ja ryhtyy ulvomaan. Sadie ja Marshall lähtevät nopeasti ulvomiseen mukaan ikään kuin merkiksi siitä, että samassa veneessä tässä kuitenkin ollaan. Tässä perheessä on selvästi korvasuojaimille käyttöä.