Supermalli-Alessandran paljastava festariasu loksautti miesten leuat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Victoria’s Secretin supermalli Alessandra Ambrosio on on mallinuransa lisäksi työstänyt omaa Ale-nimistä vaatemallistoaan. Viime vuonna hän keskittyi lähinnä perhe-elämään, mutta sittemmin hän on palannut leipätyönsä pariin. Nyt supermalli on ehtinyt peräti festivaaleille saakka.

Alessandra kuvattiin eilen osallistumassa yhdessä ystäviensä kanssa maineikkaille Coachella-festivaaleille Kaliforniassa. Julkkisten suosimassa musiikkitapahtumassa Alessandra varasti osaltaan show’n, sillä hänen festariasunsa ei voinut jäädä yhdeltäkään mieheltä huomaamatta.

Alessandra Corine Ambrosio syntyi Erechimissä Brasiliassa vuonna 1981. Hän aloitti mallin uransa jo teini-ikäisenä. Neito on toiminut urallaan monien muotitalojen mallina, kuten Christian Diorin, Victoria’s Secretin ja Christian Lacroixin. Hänellä on kihlattunsa Jamie Mazurin kanssa lapset Anja ja Noah.