David Hasselhoffin festariasu kohdallaan – kuvankaunis tyttöystävä mukana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rintakarvauros David Hasselhoff on saavuttanut legendan maineen tähdittämillään Baywatch ja Ritari Ässä -televisiosarjoilla, ja parhaillaan hän tähdittää nimikko-ohjelmaansa Suomessa. Kuusikymppinen viihdekonkari on seurustellut jonkin aikaa itseään puolta nuoremman Hayley Robertsin kanssa.

Splash
Splash

Eilen Hasselhoff ja Roberts kuvattiin monien muiden julkkistähtien tavoin osallistumassa Coachella-festivaaleille Kalifornian Indiossa. Ritari Ässä -tähdellä oli yllään melko maanläheinen festariasu. Julkkiksista olivat paikalla myös muun muassa Aaron Paul seurueineen sekä Tara Reid ja Bella Thorne.

David Hasselhoffin kerrotaan kosineen tyttöystäväänsä lukuisia kertoja. Mies onkin äitynyt rakastuessaan varsin romanttiseksi, ja hän on esittänyt tärkeän kysymyksen Robertsille muun muassa heidän kelluessaan häkissä haiden ympäröimänä, ja nauttiessaan maisemista vuoren laella. Vielä neito ei ole vastannut myöntävästi, sillä hänellä ei ole omien sanojensa mukaan kiire naimisiin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash