Räjähdys kesken TV-haastattelun – tallentui videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Newyorkilainen uutistoimisto oli saanut tiedon Buffalossa sattuneesta tulipalosta. Toimittaja oli mennyt paikan päälle haastattelemaan silminnäkijöitä ja muita korttelissa asuvia. Sähköpalo oli saatu aisoihin ja tilanne oli alkanut rauhottua.

Paikallisen miehen haastattelutilanne sai odottamattoman käänteen, kun taustalta kuului valtava räjähdysääni. Haastateltavan takaa nousi ilmaan suuri savupilvi ja ihmisten katseet kiinnittyivät taivaalle. Sitten he näkivät jotain järkyttävää.

Räjähdys oli lennättänyt kaivon kannen ilmaan ja se syöksyi vauhdilla alas kohti vilkasta liikennettä. Toimittaja ja haastateltava alkoivat huutaa ihmisille epätoivoisena.

Kaivonkannen alle jääminen saattaisi koitua kohtaloksi. Kadulla olleet ihmiset onnistuivat väistämään kantta ja se rymähti maahan. Oli onni onnettomuudessa, ettei kukaan loukkaantunut. Uutistoimittaja sen sijaan sattui olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan.