Emily Ratajkowskin bilemekko vei huomion 30 senttiä leuan alle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallina ja näyttelijänä tunnettu Emily Ratajkowski on muistanut fanejaan pääsiäisenä ja julkaissut heidän ilokseen Instagramissa alastonkuvan. Kuvassa tähtönen poseeraa ilman rihman kiertämää pukeutuneena hassuun pupunaamioon. Viikonloppuna Emily kuvattiin juhlimassa Los Angelesissa.

Ratajkowski osallistui viikonloppuna Los Angelesin Nokia-teatterissa järjestettyyn MTV Movie Awards -palkintogaalaan. Hän asteli punaiselle matolle rohkeassa vihermustassa bilemekossa, jonka antava etumus ohjasi väkisinkin katseet 30 senttiä hänen leukansa alapuolelle.

Emily Ratajkowski on tehnyt viime aikoina tuloaan Hollywoodin kermaan, sillä malliuransa lisäksi hän on saanut jalansijaa myös elokuva-alalla. Näyttelemisestä kiinnostunut Ratajkowski sai taannoin roolin Entourage-elokuvasta, jossa neitokainen näyttelee itseään. Tulevaisuus näyttää millaisen näyttelijäuran Emily saa, mutta mallina hänellä riittää joka tapauksessa vientiä.