Supertähden keikkabussista mittava huumelöytö – pidätyskuva päätyi nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphopin, r&b:n ja pop-musiikin supertähti Nelly tunnetaan monista hittikappaleistaan. Hän on myynyt kymmeniä miljoonia albumeja, palkittu kolmesti Grammylla, näytellyt Hollywood-elokuvissa ja kerännyt lukemattomia listaykkösiä ympäri maailmaa.

Nyt Nelly on joutunut ongelmiin, kun poliisit ratsasivat viime viikonloppuna hänen keikkabussinsa Tennesseen osavaltiossa Yhdysvalloissa. Bussista löytyi useita erilaisia huumeita marijuanasta ekstaasiin ja metamfetamiiniin.

Poliisi
Poliisi

Nelly itse totesi pidätyksensä jälkeen TMZ-julkaisulle, että jatkossa hänen täytyy olla tarkempi siinä keitä hän päästää keikkabussiinsa. Hänen mukaansa bussissa oli vieraillut ennen ratsiaa 15-20 eri ihmistä. Nelly vapautettiin pidätyksen jälkeen odottamaan oikeudenkäyntiä 10.000 dollarin takuita vastaan.

Vuonna 2000 esikoislevyllään Country Grammar läpimurron tehnyt Nelly nousi Suomessakin jättisuosioon viimeistään Nellyville-kakkosalbumin myötä. Hot in Herre ja Destiny’s Childista tutun Kelly Rowlandin kanssa duetoitu Dilemma olivat julkaisuvuotensa suurimpia hittejä, ja sittemmin Nellyn suosio on vain kasvanut ja miehen yhteistyökumppaneiden lista komistunut entisestään. Artisti on levyttänyt muun muassa Pharrellin, P. Diddyn, Christina Aguileran, Nicki Minajin ja Justin Timberlaken kanssa.