Salavideo paljasti: Lentokentän henkilökunta varastaa arvoesineet matkalaukuista

Matkailu · Stara.fi

Joka viikko lukemattomat suomalaiset joutuvat matkoillaan huomaamaan, että heidän matkalaukkunsa ei olekaan lentänyt yhdessä heidän kanssaanm, vaan jäänyt jonnekin matkan varrelle. Joskus käy kuitenkin myös niin huonosti, että laukku tulee perille, mutta sieltä puuttuu omaisuutta.

Lentokenttien ja lentokoneiden uumenissa tapahtuvat omaisuusrikokset ovat olleet jo vuosikymmenien ajan vakava ongelma lentoyhtiöille. Epärehelliset työntekijät avaavat matkalaukkuja niin lentokoneiden ruumassa kuin lentokenttien matkatavaratiloissa, ja härskeimmät varkaat etsivät varastettavaa omaisuutta läpivalaisulaitteella.

Nyt CNN on uutisoinut tapauksesta, jossa kymmeniä työntekijöitä pidätettiin heidän jäätyään kiinni matkustajien omaisuuden varastamisesta. Piilokamera paljasti lentokentän henkilökunnan varastavan omaisuutta suoraan matkustajien matkalaukuista sekä lentokoneen ruumassa että lentokentällä.