Isäntä yritti syöttää hiirtä käärmeelle – ei uskonut näkemäänsä todeksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lemmikkikäärmeen omistaja oli ostanut matelijalleen elävän hiiren ruoaksi. Omistaja toivoi aktivoivansa käärmeen saalistusvietin ja seurasi mielenkiinnolla lemmikkinsä toimia. Omistajan suureksi yllätykseksi hiiri ja käärme alkoivatkin tehdä tuttavuutta toisiinsa.

Netissä on julkaistu kuvia erikoisesta parivaljakosta. Hiiri ja käärme näyttäisivät olevan ylimpiä ystävyksiä. Pieni jyrsijä viihtyy matelijan seurassa ja muutamissa kuvissa hiirulainen jopa nukkui käärmeen vieressä.

Käärme ja hiiri ovat nauttineet toistensa seurasta jo yli kuusi päivää. Mirror -lehden mukaan muut käärmeiden omistajat ovat suhtautuneet ystävyyteen skeptisesti. Monet ovat todenneet, että jyrsijän ja matelijan ystävyydellä tulee olemaan karu loppu ja on vain ajan kysymys, koska käärme tulee nälkäiseksi. Vaikuttaisi siltä, että tällä ystävyydellä on huonot ennusteet.