Egojen taisto: Lisko ja chihuahua ottivat yhteen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monet chihuahuan omistajista ovat varmasti samaa mieltä siitä, että pieneksi koiraksi lemmikillä on yllättävän suuri ego. Pienestä koostaan huolimatta chihuahuat usein pelkäämättä pomottelevat kookkaampia lajitovereitaan. Pieni ja pippurinen koira näyttäisi nyt kohdanneen vertaisensa vastustajan.

Perheenjäsenet ovat nimittäin kuvanneet hauskan videon lemmikkiensä temmeltämisestä, jossa selvästi selvitettiin, kumpi on rohkeampi. Chihuahua haukkui pienelle pogonaliskolle yrittäen haastaa sitä leikkiin. Utelias koira piti sopivaa turvaväliä mielenkiintoiseen leikkikaveriinsa.

Aina, kun lisko lähti kävelemään, perääntyi chihuahua epäröiden. Lemmikit juoksivat leikkisästi ympäri olohuoneen pöytää ja vaikutti siltä, että jahtaajan rooli vaihtui lennosta. Pienikokoinen koira oli ymmällään liskosta, jolla näytti olevan vähintään yhtä suuri ego kuin sillä. Tässä egojen taistelussa pogona näytti vievän voiton.