Naissotilas ryhtyi metsästämään salametsästäjiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salametsästäjät ovat aiheuttaneet maapallon eläinkunnalle tähän mennessä peruuttamatonta tuhoa, eikä mikään näytä pysäyttävän näitä harvinaisia eläinlajeja metsästäviä rikollisia. Karmaiseva rikollisuus jatkuu niin kauan kun Kiinassa riittää kysyntää uhanalaisten eläinten ruumiinosille.

Getting to try out my custom rifle that @lanxangtactical built for me. It will soon be joining me here in #Africa , which I cannot wait.

Kuva, jonka Kinessa Johnson (@beautyintragedy) julkaisi

Nyt yksi nainen on päättänyt ryhtyä omaan taisteluunsa salametsästäjiä vastaan. Hän on amerikkalainen ammattisotilas Kinessa Johnson, joka on aiemmin palvellut neljän vuoden ajan Afganistanissa. Taistelukentiltä Johnson siirtyi viime vuoden marraskuussa Afrikkaan suojelemaan metsästämään salametsästäjiä Veterans Empowered -järjestön riveissä Tansanian Arushassa.

– Tehtävämme on opettaa puistonvartijoille miten he voivat jäljittää ja saada kiinni salametsästäjät ja siten estää salametsästystä. Jokainen suojelualueella aseen kanssa liikkuva on meille potentiaalinen uhka ja hänet voidaan ampua, jos puistonvartijat kokevat hänet uhkaksi.

Your perspective on life comes from the cage you were held captive in. #Africa #wildlife #vetpaw #antipoacher #conservation

Kuva, jonka Kinessa Johnson (@beautyintragedy) julkaisi

Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts. Photo credit @tracerxphoto

Kuva, jonka Kinessa Johnson (@beautyintragedy) julkaisi