Perheenäiti järjesti kotibileet – seksiä tyttären poikaystävän kanssa ja Twisteriä alastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanhempien naisten mieltymystä nuorempiin miehiin katsotaan perinteisesti sormien läpi aivan eri tavalla kuin vanhojen miesten mieltymystä nuorempiin tyttöihin. Nyt Yhdysvalloissa on kuitenkin paljastunut tapaus, joka johti lopulta pidätykseen ja poliisitutkintaan.

35-vuotias perheenäiti Rachel Lynn Lehnardt järjesti 16-vuotiaalle tyttärelleen kotibileet, joissa hän itse oli vahvasti mukana. Jopa niin vahvasti, että äiti pelasi lopulta nuorten kanssa alastomana Twisteriä ja kaiken lisäksi harrasti seksiä kahden teinipojan kanssa, joista toinen oli hänen tyttärensä poikaystävä.

Äiti esitteli tyttärelleen valokuvia, joissa hän harrasti seksiä teinipojan kanssa. Savannah Now -lehden mukaan poliisi pidätti perheenäidin, jota tullaan mahdollisesti syyttämään muun muassa alkoholin ja kannabiksen välittämisestä alaikäisille.