Masturbointi ja karaoke yhdistettiin – ällistyttävä TV-kilpailu!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Japanilaisen televisioviihteen erikoisuudet jaksavat hämmästyttää länsimaisia katsojia kerrasta toiseen. Nyt hämmennystä herättää laulukilpailua ja aikuisviihdettä yhdistelevä realitysarja.

YouTube
YouTube

Video on sittemmin poistettu verkosta.

Youtubessa levinneellä videolla päästään tutustumaan japanilaiseen kilpailuohjelmaan, jossa miehet esittelevät laulutaitojaan karaokessa. Perinteisistä laulukilpailuista ohjelma kuitenkin eroaa siinä, että kilpailijoiden täytyy esittää kappaleita nuorten naisten masturboidessa heitä samalla. Ohjelmaa esitetään Japanissa aikuisviihteeseen erikoistuneella BS Sky -kanavalla.

Ehkä suomalaisten televisiokanavien kannattaisi ottaa mallia japanilaisesta konseptista. Karaoke ja erilaiset laulukilpailuohjelmat ovat erittäin suosittuja Suomessa, ja ainakin kilpailijoihin kohdistuva lisähaaste erottaisi ohjelman Voice of Finlandin kaltaisista sarjoista.