XL5-yhtyeestä tuttu Mika Ikonen soolouralle

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla teinihysteriaa XL5-yhtyeessä lietsonut Mika Ikonen ryhtyy soolouralle. XL5-yhtyeen jälkeen hän on keikkaillut ahkerasti Käsityöläiset-yhtyeensä kanssa. Mikan vaimolleen kirjoittama Kaikki on oolrait -kappale julkaistaan singlenä huomenna perjantaina.

Soolosingle esittelee aikuistuneen popparin, joka kokee vasta nyt löytäneen oman äänensä musiikintekijänä. Hyväntuulinen kappale on Mika Ikosen säveltämä ja sanoittama. Kappale on kirjoitettu Mikan vaimolle viime keväänä tämän lopetettua pitkäaikaisen työsuhteensa.

– Jokainen miettii ajoittain tekemänsä työn mielekkyyttä, mutta näinä aikoina harvalla on uskallusta hypätä kohti tuntematonta. Kirjoitin kappaleen vaimolleni tämän tehtyä rohkean päätöksen lopettaa työsuhteensa viime keväänä. Halusin rohkaista paitsi vaimoani myös muita samassa tilanteessa painivia, Mika Ikonen kertoo.

Kappaleen on tuottanut Kyösti Salokorpi. Scandinavian Music Groupin ja oman bändinsä Atletico Kumpulan riveistä. Salokorpi on tehnyt biisejä muun muassa Jenni Vartiaiselle, Kristiina Wheelerille, Mannalle, Junolle ja Robinille.