Petri Nygård videokuvauksista hylätyssä sotasairaalassa: ”Poliisipartio odottamassa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomiräppäri Petri Nygård julkaisi äskettäin uuden Scooraan-kappaleensa musiikkivideon. Video kuvattiin Berliinissä sijaitsevassa hylätyssä Beelitz-Heilstättenin sotasairaalassa, jossa aikoinaan hoidettiin muun muassa Hitleriä ja Honeckeria.

Samassa sairaalassa on kuvannut musiikkivideonsa myös esimerkiksi Rammstein-yhtye. Lisäksi rakennuksessa kummittelee, ja aiheesta on tehty muun muassa televisiodokumentteja. Nygårdin tiimi suuntasi kuvaamaan sotasairaalaan – luonnollisesti – ilman lupaa.

Julius Konttinen
Julius Konttinen
Julius Konttinen
Julius Konttinen
Julius Konttinen
Julius Konttinen
Julius Konttinen
Julius Konttinen

– Luvalla ja luvalla… Annettiin ymmärtää, että on erittäin vaikea saada kuvauslupia, mutta sinne vähän omilla luvilla mentiin. Löydettiin hyvät mestat ja todettiin, että tää on nyt sitä mitä haettiin, Petri Nygård kertoi Staralle.

– Hässäkkä syntyi enemmänkin siitä, kun ilotulituspommeja ja muita painettiin siinä videossa. Niitä ei pysty oikein testailemaan, että miten ne nyt lähtevät ja minkälainen ääni niistä lähtee.

Suomalaisryhmän vierailu sai myös viranomaiset liikkeelle.

– Tuli itsellekin vähän yllätyksenä kuinka isot ne pommit sitten olivat ja kuinka iso ääni niistä sitten lähti, kun ne ampui siinä ihan missä asutustakin oli. Joku mummo kai sitten soitti poliisit, kun pommien jälkeen hypättiin autoon ja lähdettiin ajamaan, niin siellä oli poliisipartio odottamassa. Ei ne meitä pysäyttänyt ja hyvin siitä selvittiin.

Julius Konttinen
Julius Konttinen
Julius Konttinen
Julius Konttinen
Julius Konttinen
Julius Konttinen
Julius Konttinen
Julius Konttinen
Julius Konttinen
Julius Konttinen