Mallikaunotar synnytti potran pojan – uskoisitko tästä vatsasta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Sarah Stage on ollut paljon raskautensa loppupuolella uutisotsikoissa, koska hänen raskausvatsaansa pystyi tuskin näkemään. Pienestä kummusta huolimatta Stage on nyt synnyttänyt terveen ja isokokoisen pojan.

Stagen raskautta ihmeteltiin sosiaalisissa medioissa Stagen julkaistua Instagram-tililleen kuvia raskausvatsastaan. Vatsan kumpu oli tuskin näkyvissä, vaikka nainen kertoi olevansa kuvissa jo kahdeksannella kuulla raskaana.

Vauvan hyvinvoinnista oltiin huolissaan, koska sen ajateltiin olevan niin ahtaalla teräksisten vatsalihasten takana. Viimeisin Stagen julkaisema kuva hänen raskausvatsastaan on otettu vain päivä ennen vauvan syntymää, mikä on kuvan perusteella melko uskomatonta.

Stage on spekulaatioista huolimatta synnyttänyt terveen pojan. Kaikkien yllätykseksi vauva oli vastasyntyneeksi vielä keskimääräistä isokokoisempi. Poika painoi syntyessään lähes neljä kiloa ja pituuttakin pienokaisella oli lähes 56 senttimetriä.. TMZ-sivuston mukaan nainen on valinnut tiistaina syntyneelle vauvalleen jo nimeksi James Hunter.

Still waiting .. #9months

Kuva, jonka SARAH STAGE (@sarahstage) julkaisi