Tampereen Hämeensillalla erikoinen näky – kiekkohurmos lähti käsistä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri Suomea jännitetään parhaillaan jääkiekon Liigan finaaliotteluita, joista seuraava pelataan tänään Tampereella Hakametsän legendaarisessa kiekkopyhätössä. Finaalihuuma on kuitenkin levinnyt näkyvästi myös jäähallien ulkopuolelle muun muassa Tampereen keskustassa.

Kuva: Annika Kela, Stara
Kuva: Annika Kela, Stara

Tänään kaupungin pääkadun kulkijat ovat saaneet ihmetellä kuinka Hämeensillan kuuluisat patsaat olivat saaneet yllättäen hieman lisäväriä. Niiden ylle on nimittäin puettu Tapparan pelipaidat jääkiekon finaalipelien hurmoksessa. Tappara taistelee Liigan mestaruudesta Oulun Kärppien kanssa, ja erään Hämeensillan patsaan veikataankin pitävän kädessään kärpännahkaa. Pelipaidoissa toistuvat tunnettujen kiekkolegendojen nimet, kuten Marjamäki, Jutila ja Numminen.

Kuva: Annika Kela, Stara
Kuva: Annika Kela, Stara
Kuva: Annika Kela, Stara
Kuva: Annika Kela, Stara
Kuva: Annika Kela, Stara
Kuva: Annika Kela, Stara