Kissan henki pelastettiin – hoivaa nyt sairaita eläimiä klinikalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Musta Radamenes-niminen kissa tuotiin taannoin eläinlääkärin vastaanotolle, koska se kärsi todella pahasta hengitysteiden tulehduksesta. Kissa oltiin jo lopettamassa, kunnes hoitajat kuulivat sen kehräävän ja päättivät yrittää vielä pelastaa sen hengen.

Radamenes toipui täysin ja jäi eläinlääkäriasemalle hoitajaksi viihdyttyään siellä niin hyvin. Hoitajat huomasivat, että Radamenes on poikkeuksellisen empaattinen ja sillä on todella vahva hoivavietti. Radamenes on ihana pörröinen hoitaja eläinlääkäriasemalla ja se hoitaa aina sairaita ja leikkauksesta toipuvia eläimiä läheisyydellä ja hieronnalla kuntoon.

Verkossa esitellään nyt puolalaisen TVnmeteo-nimisen kanavan julkaisema tarina Radamenesistä hellyttävien kuvien kera. Kuvissa Radamenes hoitaa kissoja ja koiria, on niiden lähellä ja antaa niille rakkautta ja voimaa toipumiseen.