Eläinlääkäri tappoi kissan jousipyssyllä – retosteli nettikuvalla ja sai potkut

Ohhoh! · Stara.fi

Eläinrääkkäys on aina karmaiseva asia, mutta tavallista vieläkin brutaalimmaksi se muuttuu, kun tekijänä on eläinlääkäri. Washingtonilainen Kristen Lindsey aiheutti eilen järkytystä verkossa retosteltuaan valokuvalla, jossa hän esitteli ylpeänä jousipyssyllä tappamaansa kissaa.

Kristen Lindsey, Facebook
Kristen Lindsey, Facebook

Brenhamissa sijaitsevassa Washington Animal Clinic -eläinsairaalassa työskennellyt nuori nainen julkaisi Facebookissa kuvan, jossa hän riiputti kädessään päähän ampumaansa kissaa. Lindsey väitti kissan olleen kulkukissa, mutta pian sille löydettiin kuitenkin omistaja.

– Ensimmäinen tapponi jousipyssyllä. Ainoa hyvä kulkukissa on kissa, jolla on nuoli pään läpi! Vuoden eläinlääkäri -palkinto… Kiitollisena vastaanotettu, Kristen Lindsey kirjoitti.

Päivitys lähti nopeasti leviämään verkossa ja aiemmin tänään eläinsairaala ilmoitti antaneensa naiselle potkut. Parhaillaan odotetaan tietoja siitä ryhtyykö poliisi tutkimaan tapausta ja mitkä ovat naiselle mahdollisesti langetettavat syytteet, KBTX-televisiokanava uutisoi. Kohun myötä Kristen Lindsey on sulkenut Facebook-sivunsa ja poistanut kuvansa.