Senaattorin puhelin soi kesken istunnon – soittoääni nolostutti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Puhelin voi saada monia kiusallisia tilanteita aikaan soidessaan tilanteessa, jossa puhelin olisi ehdottomasti pitänyt laittaa äänettömälle. Kaikki eivät sitä kuitenkaan muista aina tehdä, ja tällä kerralla hauska tilanne saatiin taltioitua senaattori Pat Robertsista.

Associated Press on julkaissut YouTube-kanavalleen videon, jossa Tom Vilsack esittää talouskomiteassa oman puheenvuoronsa. Kesken kaiken senaattori Pat Robertsin puhelin alkaa soimaan ja soittoäänenä miehellä on Frozen-animaatioelokuvasta tuttu Let It Go -niminen kappale.

Vilsack purskahtaa nauramaan ja senaattori kommentoi hänelle saadessaan puhelimensa vihdoin äänettömälle: ”Just let it go”. Onneksi kaikilla oli huumorintaju kohdillaan eikä kukaan näyttänyt pahastuvan keskeytyksestä. Miehen erikoinen soittoäänivalinta loi saliin hetkellisesti melko huvittuneen tunnelman, minkä senaattori otti nasevalla kommentillaan upeasti haltuunsa.