Sofia Vergaran karmaiseva riita – exä yrittää estää tuhoamasta alkioita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supersuositusta Moderni perhe -sarjasta noussut näyttelijätär Sofia Vergara on saavuttanut muutamassa vuodessa supertähden statuksen kansainvälisesti. Hän erosi viime toukokuussa liikemies Nick Loebista ja aloitti seurustelun näyttelijä Joe Manganiellon kanssa.

Splash
Splash

Siitä huolimatta, että Vergara ja Loeb ovat eronneet ja Vergara on jo näyttävästi siirtynyt elämässään eteenpäin, Loeb haluaa vielä pitää kiinni menneestä suhteesta. Loeb on nostanut syytteen Vergaraa kohtaan ja koittaa estää naista tuhoamasta heidän yhdessä pakastamiaan siitettyjä munasoluja.

Loeb ja Vergara yrittivät sijaissynnyttäjän avulla saada lasta pariin otteeseen, mutta sikiön istuttaminen epäonnistui kummallakin kerralla. Jostain syystä Loeb ei haluaisi Vergaran tuhoavan yhteisiä pakastettuja alkioita, vaikka huhujen mukaan Vergara ja Manganiello yrittävät myös jo yhteistä lasta samalla menetelmällä sijaissynnyttäjän avulla.

Daily Mail -lehden mukaan Loebin nostama syyte on omituisen ristiriitainen. Sen lisäksi, että Loeb ei halua Vergaran tuhoavan yhteisiä vauvanalkuja, mies syyttää naista myös hänen pahoinpitelemisestään sekä henkisesti että fyysisesti. Miehen mukaan Vergara on lyönyt häntä, heittänyt puhelimen häntä kohti sekä pahoinpidellyt sanallisesti.