Tällaisen lukaalin Beverly Hillsistä saa 12,7 miljoonalla eurolla

Koti & Asuminen Lux · Stara.fi

Hollywoodin ja sitä ympäröivien alueiden omakotitalot lukeutuvat maailman arvokkaimpiin, sillä niissä asuvat viihdemaailman supertähdet. Nyt hintatasosta on saatu jälleen tuore esimerkki, kun julkkispari, Jason Statham ja Rosie Huntington-Whiteley, on ostanut luksustalon.

Splash
Splash
Splash
Splash

Toimintaelokuvien tähti ja supermalli ostivat 9. huhtikuuta itselleen kaksikerroksisen, viiden huoneen ja kahdeksan kylpyhuoneen omakotitalon 12,7 miljoonalla eurolla.

Aidatulla ja vartioidulla asuinauleella sijaitsevassa talossa on noin 650 neliötä ja se sijaitsee Beverly Hillsin arvostetulla alueella vain kävelymatkan päässä Rodeo Drivelta. Pihalla on lämmitetty uima-allas, poreallas, takka, kalalampi ja suihkulähde.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash