Lapsitähdestä varttui punaisten mattojen kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viisivuotiaana näyttelijänuransa aloittanut Dakota Fanning lukeutuu nykyisin Hollywoodin halutuimpien teinitähtien joukkoon. Tähden viime vuosien elokuvia ovat muun muuassa The Runaways ja Twilight – Aamunkoi. Lisää elokuvia on kuitenkin koko ajan työn alla.

Splash
Splash

Eilen Dakota Fanning kuvattiin New Yorkissa osallistumassa Tribeca Film Festivaleilla Franny-elokuvan ensi-iltabileisiin.

Dakota Fanning joutui taannoin kohun keskipisteeksi, kun entisen lapsitähden hajuvesimainos kiellettiin taannoin liian seksikkäänä. Lapsitähden imagoaan pyyhkivä kaunotar on esiintynyt useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hänen tunnetuimpia elokuviaan ovat muun muuassa Minä olen Sam, Uptown Girls, Hide and Seek ja Ansassa. Hän on myös esiintynyt muun muuassa televisiosarjoissa C.S.I ja Teho-osasto.

Splash
Splash
Splash
Splash