Kissan- ja koiranpentu löydettiin hylättyinä – tulos sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläimien pelastaminen on tärkeää työtä ja edelleen ympäri maailmaa lemmikkejä hylätään teiden varsille ja metsiin mitä kummallisimmista syistä, kun ne voisi vain itse tuoda suoraan eläinsuojaan. Pieni koiranpentu ja kissanpentu löytyivät avuttomina ja hylättyinä viikko sitten ja ne tuotiin Teksasin Dallasissa sijaitsevaan eläinsuojaan.

Operation Kindness -niminen eläinsuoja keskittyy siihen, että eläimet voivat hyvin ja ne pääsevät uusiin rakastaviin koteihin. Operation Kindness ei koskaan lopeta sinne tuotuja eläimiä. Pieni viisiviikkoinen chihuahuanpentu Chip ja neljäviikkoinen kissanpentu nimeltä Adele tuotiin eläinsuojaan sattumalta samana päivänä. Ne laitettiin yhteen ja niistä tuli heti erottamattomat ystävykset.

Adele ja Chip kumpikin löydettiin yksin hylättyinä, mutta nyt niillä on hoitajien lisäksi seuraa myös toisistaan. Adele ja Chip ovat todella suloisia yhdessä ja ne ovat täysin kiintyneitä toisiinsa. Chipiä ja Adelea hoidetaan eläinsuojassa niin kauan, että ne tulevat luovutusikäisiksi. Toivottavasti joku ihana perhe näkisi, että näitä kaveruksia ei voida erottaa ja adoptoisi kummatkin samaan perheeseen. Katso kuvat tästä.

Cuddle time.#chipandadele #OperationKindness

Posted by Chip & Adele on Thursday, March 26, 2015

Puppy pillow!

Posted by Chip & Adele on Tuesday, March 24, 2015

Chip and Adele had their first photo shoot today with TERESA BERG PHOTOGRAPHY!

Posted by Chip & Adele on Wednesday, March 25, 2015

#snacktime

Posted by Chip & Adele on Tuesday, March 24, 2015