Chihuahualla erikoinen tapa – syö vain ystäviensä seurassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Löytöeläinkotiin hylätty chihuahua Bonnie oli löytänyt uuden perheen. Adoptioperheessä Bonnie oli tutustunut toiseen nelijalkaiseen perheenjäseneen Clydeen ja heistä oli tullut ylimmät ystävykset. Lemmikinomistaja huomasi pian adoptoinnin jälkeen, että chihuahualla oli erikoinen tapa ruokailla.

Bonnie ei nimittäin halunnut syödä yksin. Ruoan saatuaan se hinasi ruokakuppinsa Clyden viereen ja jatkoi vasta sitten syömistään. Omistaja oli ihmeissään Bonnien tavasta, sillä hän oli tottunut siihen, että koirien ruokahetkinä ruoasta saattaa syntyä riitaa.

Tässä tapauksessa chihuahua ei pelännyt ruokansa menettämisen puolesta vaan se raahasi kuppinsa ystävänsä viereen. Ilmeisesti Bonnie oli sitä mieltä, että hyvässä seurassa ruokakin maistui paremmalle.