Ellie Goulding upeana bikineissä – kesäkunto on saavutettu!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monien maailmantähtien tavoin myös poptähti Ellie Goulding on pongattu juhlimassa Coachella -musiikkifestivaaleilla. Kaunotar oli valinnut festareille paljastavan asun, jossa tähden timmi keskivartalo pääsi oikeuksiinsa. Faniensa iloksi kaunokainen julkaisi myös Instagramissa viettelevän bikinikuvan.

Kuvasta päätellen neitokainen on jo aikoja sitten saavuttanut upean kesäkunnon. Varjoisasta kuvasta erottui Gouldingin upeat vatsalihakset.

Vaikka Ellie on myöntänyt olevansa herkkujen suurkuluttaja on hän onnistunut pitämään vartalonsa kahdehdittavan hyvässä kunnossa. Daily Mail -lehden mukaan Goulding nauttii urheilusta ja etenkin juoksemisesta. Tämän hehkeän kaunottaren seurasta ja esiintymisestä päästään nauttimaan kesällä myös Suomessa, sillä Goulding on bookattu esiintymään Turun Ruissalossa järjestettävässä Ruisrockissa.

When you're desperate to get 5pm sun you make your own floor sun lounge vibe DIRECTLY WHERE THAT SUN ABOUT TO GO IN

Kuva, jonka elliegoulding (@elliegoulding) julkaisi

Brb training so I can eat more (probably now reduced price) Easter Eggs

Kuva, jonka elliegoulding (@elliegoulding) julkaisi