Kiista älypuhelimista päättyi puukotukseen – iPhone vs. Android

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Osa ihmisistä on tekniikan suhteen todella merkkiuskollisia. Monet kiistelevät mielellään siitä, mikä merkki on paras ja välillä riidat paisuvat naurettavan isoiksi. Nyt kahden kaveruksen kiista sai järjettömät mittasuhteet ja päätyi lopulta niin, että kumpikin kiidätettiin sairaalaan.

KTUL-sivusto kertoo Tulsassa tapahtuneesta puukotuksesta, joka alkoi kevyestä kiistasta. Kämppäkaverit alkoivat hieman olutta nauttineena kiistelemään siitä, kumpiko puhelin on parempi, iPhone vai Android.

Miesten välinen väittely oli äitynyt niin pahaksi, että kumpikin oli rikkonut olutpullonsa ja lyönyt rikkinäisillä pulloilla toisiaan. Nainen löysi asunnon edustalta parkkipaikalta toisen miehistä, joka makasi maassa verisenä. Nainen hälytti paikalle apua ja kumpikin mies vietiin hoitoon.

Tyhmästä kiistasta alkunsa saanut tappelu ei välttämättä johda syytteiden nostamiseen kumpaakaan kohtaan, koska tapauksessa kumpikin on vahingoittanut toisiaan. Toivottavasti miehet saivat asian viimein ratkaistua eivätkä palaa väittelyyn enää toista kertaa.