Sähköpostivuoto paljasti Barbie-elokuvan salaisuudet

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mattel-leluvalmistajan maailmankuulu Barbie-nukke on saamassa oman elokuvansa ja tällä kertaa kyseessä ei ole animaatioseikkailu. Sonyn elokuvastudiot ovat antaneet projektille vihreää valoa ja elokuvaan sopivia näyttelijöitä on lähestytty tarjouksin. Sonya koskevan sähköpostivuodon seurauksena elokuvaan liittyviä yksityiskohtia on vuotanut julkisuuteen.

Sähköpostiviestien perusteella The Wolf of Wall Street -elokuvan kaunotar Margot Robbie olisi saamassa Barbien roolin. Elokuvan muihin rooleihin on ehdotettu näyttelijättäriä Sandra Bullock, Amy Schumer ja Amy Adamsia.

Daily Mail -lehden mukaan vielä ei ole tiedossa ovatko näyttelijättäret ottaneet roolinsa vastaan, mutta odotettavissa on että elokuvassa tullaan näkemään paljon nimekkäitä tähtiä. Barbie faneja varmasti kiinnostaa myös se, nähdäänkö elokuvassa Ken-nukke ja jos nähdään, kuka näyttelijäksi valitaan. Sony julkistanee viralliset tiedot lähitulevaisuudessa.